Lag disko med fingrene - Kj-App omtale

Med appen Discofingers kan ungene enkelt sin egen musikk. De kan til og med ta opp seg selv.

Vz9qtluEC7YuO-HqKUNc9t7-1XTqJmFOCX1ovSCyetU.png

Discofingers er en norskprodusert app som holder topp kvalitet og er enkel i bruk. Ungene elsker å sitte og trykke fram sin egen musikk. Det kreves ingen kunnskap om musikk for å trylle fram egne låter, men et tips kan være å hjelpe ungene til å lage mønstre i stedet for å fylle skjermen med "fingermerker".

Anbefales fordi:
• Enkel i bruk
• Krever ingen musikalske forkunnskaper
• Ungene kan ta opp seg selv

Slik bruker du Discofingers

Nederst i appen velger du hvilken "Finger" vi vil bruke. Her finner  du Trommefingere, Bassfingere og andre kule fingere. Velg en finger, og tegn denne inn på ulike steder i vinduet. Klikk på play og hør på musikken. Velg andre fingere og tegn inn disse

Ta opp deg selv-fingerene

Noe av det beste med Discofingers, er at ungene kan ta opp seg selv - eller andre lyder - via iPadens mikrofon. Plutselig blir en enkel "Hei, jeg heter Andreas" eller "knaaas" fra en plastpose til fengende musikk.

Hei Mamma og Pappa - hør hva jeg har laget!

 Du kan dele din nye musikk med venner og familie.

Du kan dele din nye musikk med venner og familie.

Ungene kommer ofte hjem fra skole og barnehage med sekken full av tegninger. Jeg savner ofte å høre om de har laget noe musikk i løpet av dagen, men finner naturlig nok ikke så mange låter i sekken til ungene. Med Discofingers kan skole og barnehage sende den ferdige musikken til de foresattes epostadresse.

Les flere KjApp-omtaler:
Vakre klanger med Bloom

Se flere tips fra Musikkdetektiven her