Jeg skal hjem og spille på skje og gaffel!

De protesterte litt, ungene i Romedal barnehage, på at hårspenner er instrumenter. To minutter senere var vi i hvert fall enige om at det går fint an å spille på hårspenner. Jeg så minst fire jenter med håret fullt av instrumenter....

image.jpg

Barnehagekonsert er en fin måte å avslutte arbeidsuka, og gir mye energi både i små og store kropper. -Hvorfor driver du og roter rundt i søpla? Hvorfor har du med deg tannbørste? Spørsmålene er mange, og svaret er stort sett det samme: - Fordi vi kan lage musikk av det. 

Tirsdag er det tilbake på personalmøte med flere tips til å jobbe med lyd og musikk i barnehagen.  - Jeg skal hjem og spille på skje og gaffel, var det en liten tass som kom bort og sa etter konserten. Vel bekomme :)

Se flere "Tips fra Musikkdetektiven" her.